I&M Kommunikasjon vokser
Bli en del av teamet vårt
 

I&M Kommunikasjon har bygget sterke merkevarer siden 1973, og er det ledende byrået i regionen. Vi mener at god innsikt, riktig strategi og kreative løsninger skaper økt konkurransekraft og målbare resultater.
 

DIGITAL MARKEDSFØRER

Vi styrker vår satsning innen digital markedsføring. Sammen med vår strategiske partner, Keyteq AS i Bergen, leverer vi effektive digitale løsninger til de største bedriftene i Møre og Romsdal. Vi satser blant annet på Google DoubleClick og alle mulighetene dette gir.

Vi trenger deg som er selvgående og som ikke er redd for å være med på å forme et nytt miljø. Vi er selvfølgelig opptatt av dine faglige egenskaper, men også deg som person. Derfor vil vi ha deg som kan bidra positivt til fellesskapet på kaia.

 

Gjerne kompetanse innen ett eller flere fagfelt:

• digital markedsføring (AdWords o.l.)
• sosiale medier 
• frontend-utvikling 
• UI/UX
• CS:GO 

 

Vil du være med på laget?

Send oss din søknad i dag! Kandidater vurderes fortløpende.

 

Søknadsfrist

Snarest

 

Kontakt

Jostein Dahl Gjelsvik, digital rådgiver i I&M Kommunikasjon
Telefon: 971 90 143 - E-post: Jostein Dahl Gjelsvik

KREATIV KONSEPTUTVIKLER

I&M jobber med noen av de største og mest spennende selskapene på Nordvestlandet. Vi vokser og ønsker oss en dyktig, kreativ konseptutvikler med på laget.


Hva gjør du?
Med god innsikt i bunn utvikler du sterke, kreative idéer. Du har strategisk forståelse og kan implementere den strategiske retningen både verbalt og visuelt. Du tar ansvar for at konseptene blir utviklet, gjennomført og presentert.


Hvem er du?
Du er nysgjerrig, faglig sikker og har relevant erfaring. Du har en positiv innstilling og ser gull der andre bare ser gråstein. Du har innlevelse og kan formidle mulighetene til kollegaer og kunder.


Kjenner du deg igjen?

Send oss din søknad i dag! Kandidater vurderes fortløpende.

 

Søknadsfrist

Snarest

 

Kontakt

Søknad sendes til Runar Haugen
E-post: Runar Haugen

Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med strategisk rådgiver Per Paulsen på 917 23 820 eller daglig leder Runar Haugen på 918 95 032.