Vinn intro-kurs i LinkedIn

Vinn intro-kurs i LinkedIn

Til tross for at Norge ligger i verdenstoppen med hele 30 prosent av befolkningen på LinkedIn, er det likevel mange passive brukere. Er du en av dem? Da risikerer du å gå glipp av viktige markedsføringsmuligheter. Både karrieremessig, men også for bedriften du jobber for.

Her er det derfor et stort, ubenyttet potensial. Vi ønsker at flere skal få lære mer om denne nyttige plattformen, for å dra nytte av de gode mulighetene som ligger kun noen tastetrykk unna. I følge tall fra Ipsos vokser det profesjonelle nettverket i alle aldersgrupper, og LinkedIn styrker derfor segmenteringsmulighetene i annonseverktøyet for å tiltrekke seg flere bedrifter.

Vinn et gratis kurs!

For å feire våre 45 år i bransjen tilbyr vi derfor et gratis LinkedIn-kurs til en heldig vinner. På kurset får du opplæring i hvordan man bygger en profesjonell profil og et sterkt nettverk. Du vil blant annet få vite mer om verdien av ansatte som ambassadører, og hvordan du når ut til beslutningstakere.

Styrker bedriftens merkevare

Intro-kurset er en kortversjon basert på vårt standard LinkedIn-kurs. Standard-kurset er en mer omfattende gjennomgang av alt fra personlig profil og firmaprofil, til konkrete forslag til hvilket innhold som kan deles, både via firmaprofil, annonser og personlige profiler. Målet er å styrke bedriftens merkevare. Intro-kurset gir deg en smakebit på alt dette.

Vi gjør det for deg

I tillegg får du vite hvordan vi drifter LinkedIn firmaprofiler for flere av våre kunder. Som kunde kan du prøve dette for en periode. Det passer spesielt godt for bedrifter som ikke har kommet i gang med annonsering, eller som ønsker tips og veiledning til hvordan dette kan gjøres på en bedre måte. Vi viser deg for eksempel hvordan vi overvåker og optimaliserer annonseringen, vi kommer med forslag til tekster som kan deles av ansatte - og sender månedlige rapporter med viktige nøkkeltall.

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under – vi trekker ut en heldig vinner den 10. januar 2019.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift til å bli synlig på LinkedIn?
Ta kontakt med diana@iogm.no 

Vinn et gratis kurs

Meld deg på her for å bli med i trekningen

* påkrevd felt

Du kan når som helst slette deg selv fra våre lister ved å klikke på avmeldingslenken i bunnen av e-postene våre.